AVG en privacybeleid

Beste relatie,

Sinds vandaag (25-5-2018) is de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) van toepassing. De AVG versterkt de positie van mensen van wie persoonsgegevens worden verwerkt.

Als relatie van M.A.B. belasting- en administratiekantoor deelt u persoonsgegevens met ons. Denk hierbij aan uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Om voor u inzichtelijk te maken welke persoonsgegevens wij van u verzamelen en met welk doel, wijzen we u op ons privacybeleid. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Uw e-mailadres gebruiken wij enkel en alleen voor informatieverstrekking n.a.v. ons contact aangaande onze producten en/of diensten of inzake de uitvoering van onze overeenkomst of om u op de hoogte te houden van eventuele aanpassingen in onze dienstverlening. U heeft de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze mailings, indien u deze niet meer wenst te ontvangen. U kunt een e-mail sturen naar info@mab-nijhuis.nl. Wenst u onze mailings in de toekomst te blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen. U kunt zich later ten alle tijden uitschrijven.

Hopende u hiermede voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groeten,

M.A.B. Belasting- en administratiekantoor

 

Privacybeleid

Wij doen er alles aan om de privacy van onze klanten te beschermen. Wij werken volgens de eisen van de wet Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).

Wat mag en kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke gegevens worden alleen voor uw aangevraagde dienstverlening gebruikt.
  • Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. 
  • Als klant hebt en behoud u het recht om uw gegevens per direct uit ons systeem te laten verwijderen.